FAQ  •  Login

Automation Launcher issue

<<

isomgmsghs

Supercharged
Supercharged

Posts: 87

Joined: Tue Apr 29, 2014 7:40 am

Cars: 2014 ford fiesta sfe ecoboost.

Post Thu Feb 25, 2016 3:37 pm

Automation Launcher issue

This started when I came back home from visiting my brother from his college. When I started the launcher there, it wanted to log into the college's internet. I eventually got the internet back, but I didn't check the game until I got home. Now every time I turn on the game, it shows this instead of the 2 month old public release update. How can I fix this?
The game does start.
Attachments
Capture.JPG
Capture.JPG (46.83 KiB) Viewed 1159 times
<<

Killrob

User avatar

Developer - Lead Beta Tester/Producer/German Efficiency Expert
Developer - Lead Beta Tester/Producer/German Efficiency Expert

Posts: 3711

Joined: Fri Mar 11, 2011 1:00 am

Location: Lower Hutt, New Zealand

Cars: I owned a Twingo... totally bad-ass!

Post Thu Feb 25, 2016 6:00 pm

Re: Automation Launcher issue

Does this site open for you?
http://game.automationgame.com/?p=107
<<

isomgmsghs

Supercharged
Supercharged

Posts: 87

Joined: Tue Apr 29, 2014 7:40 am

Cars: 2014 ford fiesta sfe ecoboost.

Post Fri Feb 26, 2016 4:59 am

Re: Automation Launcher issue

yes, when I click Go back to previous page link, it says please visit the registration page if the automatic redirect does not work. There is a link on the words registration page, but the note only appears for fraction of a second.

When I click on the link More Information, I get this: This error (HTTP 404 Not Found) means that this program was able to connect to the website, but the page you wanted was not found. It's possible that the webpage is temporarily unavailable. Alternatively, the website might have changed or removed the webpage.
<<

isomgmsghs

Supercharged
Supercharged

Posts: 87

Joined: Tue Apr 29, 2014 7:40 am

Cars: 2014 ford fiesta sfe ecoboost.

Post Sat Feb 27, 2016 9:30 am

Re: Automation Launcher issue

so can this be fixed?
<<

Killrob

User avatar

Developer - Lead Beta Tester/Producer/German Efficiency Expert
Developer - Lead Beta Tester/Producer/German Efficiency Expert

Posts: 3711

Joined: Fri Mar 11, 2011 1:00 am

Location: Lower Hutt, New Zealand

Cars: I owned a Twingo... totally bad-ass!

Post Mon Feb 29, 2016 9:54 am

Re: Automation Launcher issue

The launcher displays the webpage I linked you, there is nothing critical about that either and is working fine for others, so it probably is some DNS messup or something for you. So no, we can't fix it because nothing is broken :) if you want to stay in the loop visit either our Youtube channel or keep an eye on the forums from time to time.

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron