FAQ  •  Login

Release [B151208+] Bug Reports

<<

AirJordan

User avatar

Posts: 413

Joined: Mon Nov 16, 2015 8:21 am

Cars: Cee apostrophe d

Post Fri Feb 12, 2016 4:28 am

Re: Release [B151208+] Bug Reports

I have no problem with model year staying the same, current in-game year is wrong.
Image
Everyone who believes in telekinesis, raise my hand.
<<

silenthunter

Turbocharged
Turbocharged

Posts: 19

Joined: Wed May 22, 2013 1:05 am

Location: Netherlands/Thailand

Cars: Tesla model s P85D
Honda Airblade 125cc
Ariel Atom 2
VW Polo (not any more)

Post Sat Feb 27, 2016 2:36 am

Re: Release [B151208+] Bug Reports

Since the last update the game doesnt go past the loading screen. I can watch it for like 30 minutes but it doesnt go any further. Also it locks my whole PC, so i have to reboot after every try. (im on the stand alone one, not steam)

How do i fix this issue, i want to try out the new v12's

btw i did a fresh install!!

edit: ok it finaly started after a reboot and 15 minutes of loading! , its now very slow in everything i do , like changing from 1 section going to the next.

(stats:
I7 - 3000 Mhz
16GB Ram
nvidia 790GTX
SSD 128GB)
[url=http://cdn.bmwblog.com/wp-content/uploads/2015/07/Tesla-Model-S-5-750x500.jpg[/url]
<<

CaptainCheez

Posts: 2

Joined: Tue Dec 23, 2014 9:29 pm

Post Sun Feb 28, 2016 7:01 pm

Re: Release [B151208+] Bug Reports

So i have the demo. My laptop can run other games (nfs shift 2 default graphics settings) fine. Some of the tutorial videos look glitched on windowed mode. When building an engine, I cant see the dyno graph. Again, this is in windowed mode. I'll check if they work on fulscreen later.
<<

Killrob

User avatar

Developer - Lead Beta Tester/Producer/German Efficiency Expert
Developer - Lead Beta Tester/Producer/German Efficiency Expert

Posts: 3711

Joined: Fri Mar 11, 2011 1:00 am

Location: Lower Hutt, New Zealand

Cars: I owned a Twingo... totally bad-ass!

Post Mon Feb 29, 2016 9:56 am

Re: Release [B151208+] Bug Reports

Check borderless window too, that should be the default option for people. For better performance switch of Screen Space Ambient Occlusion and lower your Quality slider to the half-way position.
<<

CaptainCheez

Posts: 2

Joined: Tue Dec 23, 2014 9:29 pm

Post Mon Feb 29, 2016 8:50 pm

Re: Release [B151208+] Bug Reports

I played around with the game. I found out that the problem only happens when you build a car from the start. If i go straight to the engine builder, this problem doesn't happen. Also, when this problem happens, i can access all engine configurations, even though im on demo.
<<

silenthunter

Turbocharged
Turbocharged

Posts: 19

Joined: Wed May 22, 2013 1:05 am

Location: Netherlands/Thailand

Cars: Tesla model s P85D
Honda Airblade 125cc
Ariel Atom 2
VW Polo (not any more)

Post Sat Mar 05, 2016 9:34 pm

Re: Release [B151208+] Bug Reports

I tried different options but it still slow on start up. Im running the stand alone verion btw. I takes litterly 15 minutes before i can even start a game. It was running perfectly fine before this update, but now everything seems to take a long time. Even pushing buttons in the menu takes minutes.

again an error and hang while starting up
Fatal error while loading init.lua string["client\functional\CCarDesignCommon.lua...]:166:attempt to index field 'RenderTarget' (a nil value)


Step()failed! string"--client\functional\CCarDesignCommon.lua...":452:attempt to perform arithmic on field "CamDistance" (a nil value)


Win 8.1
I7- 3000Mhz
16GB Ram
Nvidia 790GTX
SSD 128GB
Stand alone version
[url=http://cdn.bmwblog.com/wp-content/uploads/2015/07/Tesla-Model-S-5-750x500.jpg[/url]
Previous

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron